I'm back!

Efter ett stort blogguppehåll är jag tillbaka.

 

Eller blogguppehåll och blogguppehåll.. datoruppehåll snarare. Knappt suttit vid datorn någonting dom senaste veckorna, därav mitt uppehåll. I princip bara kollat mailen och så :)

 

Jätteskönt! Alla borde ta en datorpaus då och då, man åstadkommer så himla mycket. Jag har åstadkommit följande;

 

*Badat

*Jobbat

*Lärt mig spela schack (Love it!)

*Umgåtts med vänner

*Varit på bröllop

*Läst mängder av böcker

*Motionerat massor

*Börjat plugga

 

Yes, det är en hel del :) Och ikväll börjar baletten. Det skall bli sjukt skoj, ska röra mig dit om en dryg timme. Funderar lite på att gå 2ggr i veckan redan från nu, men jag får känna efter nu ikväll hur det känns. Kanske inte borde gå ut för hårt i början, risken att tappa intresset finns ju..

 

Och på Lördag skall jag och J till Gröna Lund med AW. Mycket trevligt. Bjuder henne på åkbandet och så, måste ju fira att hon fått jobb. :)

 

Fått lite svar från skolorna också, inte från alla, men en del. Det blir iaf garanterat Psykologi A och Naturkunskap B. Resten får jag se.. ansökningstiderna har inte gått ut än. Det kan nog bli ganska bra. Konstigt nog är jag sjukt sugen på att plugga naturkunskap trots att jag egentligen skyr det som pesten eftersom jag har så svårt för det. Men kanske är B-kursen roligare än A-kursen, som jag faktiskt fick läsa om 2ggr? Haha.

 

Nu måste jag snart dra mig igen, föna håret och plocka ihop mina saker. Börjar bli lite smått nervös faktiskt. Hur mycket minns jag, hur vig är jag, hur jobbigt kommer det bli? Hur är min nya grupp, och hur kul kommer det vara? Mycket tankar.

 

Imorgon skall jag iaf hem till Jenny, då skall vi rensa bland hennes saker, och bara mysa. Sen på Onsdag skall jag både till läkaren och tandläkaren. Och ev jobba. Och så skall dom slipa vardagsrumsgolvet här hemma. Så nu vet ni det!

 

M har ju flyttat nu också. Känns skumt, jätteskumt. Men det blir nog bra. M har ju faktiskt bara flyttat knappt en kilometer längre bort, haha. Vi skall försöka åka till Kolmården nu i slutet av september också. Mycket händer, men konstigt nog så känns 99% superbra. Lite euforisk känsla.

 

Kanske uppdaterar sen, eller kanske inte. Det märker ni, men nu vet ni iaf varför jag har varit frånvarande. Och jag kommer nog att vara ganska frånvarande även i fortsättningen. Vill inte fastna i datorträsket igen, det suger. Det suger faktiskt riktigt hårt. Man får så sjukt mycket uträttat när man inte sitter här. Redan nu har jag ju slösat bort dryga halvtimmen på.. ingenting egentligen.

 

Så, take care. XOXO


RSS 2.0